Tervetuloa uudistuneelle sivustollemme

Suomen ilmastopaneelin nettisivusto on uudistettu vastamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Samalla lanseeraamme uuden visuaalisen ilmeemme.

Sivustouudistuksen tavoitteena on ollut parantaa sivuston käytettävyyttä. Suosituinta sisältöä ovat raporttimme ja muut julkaisumme. Ne ovat nyt aiempaa helpommin löydettävissä, niin etusivulta kuin hakuehtojen avulla. Sivustolla ovat tällä hetkellä saatavilla kaikki Ilmastopaneelin antamat lausunnot sekä viimeisimmät julkaisut. Vanhempia julkaisuja siirretään uudelle sivustolle vielä tulevina viikkoina.

Uudistuksessa on myös täydennetty paneelin jäsenten esittelyjä heidän erikoisaloistaan sekä historiatietoa Ilmastopaneelin toimikausien varrelta. Sivuston kieliversioita parannetaan kattavammiksi niin, että kaikki olennainen tieto tulee tarjolle suomen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi. Sivusto skaalautuu eri laiteruuduille ja on kokonaisuudessaan saavutettavuusvaatimusten mukainen.

Uusi tunnuksemme on moderni tulkinta aiemmin käytössä olleesta lumihiutaleesta. Tunnus on nyt yksikielinen ja siitä on versiot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Myös värimaailma on yhdistelmä tuttua ja uutta. Uusi visuaalinen ilme tulee näkymään nettisivuston lisäksi muun muassa julkaisujen ulkoasussa. Visuaalisessa ilmeessä on niin ikään huomioitu saavutettavuus.

Lisätietoja: Laura Ticklén, viestinnän asiantuntija, p. 050 595 2412